Eindelijk internet! – Tiny House Farm

Hoe is het ons vergaan sinds vorige week. Woensdag de hele dag thuisgebleven en geen bezoek. De projectleider was ons vergeten te bellen over de uitgelopen klus in Barneveld. Maar hij zou zo snel mogelijk iemand naar ons sturen.

Gelukkig hebben we buren. De toekomstige buurtjes die gelijk met ons glasvezel kregen en trouw onze blog lezen. Ze belden meteen naar Inge. ‘De monteur is bij ons. Kom gauw.’ Inge bijna klaar met werk, droeg alles meteen over en liet alles in de steek om maar snel naar huis te rijden.

Onderwijl belde ze meteen Volker Wessels. De meneer van planning die ons normaal tegen zat, werkte wonderbaarlijk genoeg mee. Zo bleef de monteur wachten en klaarde het klusje in enkele luttele wenken. Balen dat je daar dan een hele dag op moet wachten.

De laatste hobbel was KPN voor de aansluiting. Alsof we nog niet genoeg hadden moeten wachten op alles, ging deze nu dwarszitten. We konden niet bij de backoffice. Al een week eerder om een nieuwe inlog gevraagd. De oude was door het lange wachten verlopen. Maar nu geen meewerking. We kregen het gewoon niet.

Weer elke dag bellen. Nu met de laatste hobbel: KPN. Om moedeloos van te worden. De volgende dag was er wel wat meer duidelijkheid. We konden onszelf meteen aansluiten met het kastje dat we gekregen hadden. Daar was het langverwachte internet. Een ‘stoute medewerker’ verbond ons door met de backoffice.

Wat mij betreft verdient deze medewerker de medaille: Medewerker van de maand. En dan vooral omdat hij op de juiste momenten de regels overtreedt. Ik durf niet te bellen naar KPN omdat ik weet dat als zijn manager dit leest, hij alsnog op zijn donder krijgt. Dus manager als je dit leest: geef jezelf op je donder en geef hem een compliment. Hij heeft een klant geholpen.

Gisteren is de televisie geïnstalleerd en werden ook enkele oude boxen vervangen. Het internet is beter dan ooit. Razendsnel en 5G. Wauw! Net als de beschikbaarheid van uitzending gemist en mooi beeld. Genieten. We leven weer en kunnen de hele toekomst weer aan. Net als dat ik met deze internetverbinding beter thuis kan werken dan ooit.

En terwijl ik zo zit te tikken, vraag ik mij af waarom dit niet 2,5 maand eerder kon. De laatste 3 weken hebben we meerdere keren contact gezocht via meerdere kanalen: bellen, bloggen en Twitteren. Het is gelukt, maar vraag me niet hoe.

Hopelijk helpen jullie je andere klanten beter klantenservices van Reggefiber, Volker Wessels en KPN!

7 gedachten over “Eindelijk internet! – Tiny House Farm”

 1. Het is volkomen belachelijk, maar er gebeuren bijgewone verhuizingen ook ergerlijke dingen, weet ik nog uit ervaring. Maar het is nu opgelost. Geniet ervan en vergeet zo snel mogelijk alle ellende. Heb je al plannen voor de tuin?

 2. Fijn dat je nu weer digitaal contact kunt maken.
  Tevens wel heel erg vreemd hoe wij hier volledig van afhankelijk geworden zijn.

  De tijd van de rooksignalen en postduiven is eigenlijk nog niet zo lang geleden.

  Zonnige groet,

  1. Is inderdaad bizar. Internet is veranderd in een eerste levensbehoefte. Afhankelijkheid is ook wel beangstigend, de data vliegt de deur uit. Dat ontdek je wel zonder vaste aansluiting.

 3. Van harte! KPN is nooit een vriend van klanten geweest. Ik hoop dan ook dat er zich de komende jaren geen problemen gaan voordoen…
  Als wij naar het buitenland gaan, zoals vorige week nog, wordt altijd thuis bekeken of er in het hele hotel WiFi is. Ook op de kamer wil ik kunnen schrijven wanneer ik er zin in heb en niet alleen in de lounge waar, Inderdaad, verwacht wordt dat je daar drinkt. Een levensbehoefte, dat internet.

  1. Vooralsnog ben ik helemaal blij met het glasvezel dat heerlijk razendsnel is. Zelfs sneller dan in het vorige huis. De afhankelijkheid van internet is echt best ernstig. We leven erop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *