Smoorverliefd – Tiny House Farm

Nu de steigers weg zijn, zie je heel goed hoe roze het huis is. Het valt onwijs op. En op mijn fietsritje naar Oosterwold ben ik helemaal gecharmeerd van het buitenkraantje. De buitenkant staat dus als een huis, maar binnen wordt nog hard gewerkt.

Aftimmeren

Daar zie je de vorderingen ook snel gaan. De vloer ligt erin ontdekten we afgelopen weekend al. En deze week is het plafond afgetimmerd.

De schrootjes brengen me weer terug naar vroeger waar elk wandje zo werd afgetimmerd. Bij ons blijft het beperkt tot het plafond. De muren van binnen zijn nog niet zo ver. Het ziet er klaar uit, maar er komt nog een laagje voor.

Geïsoleerd

Het huis is zo goed geïsoleerd dat ik mij afvraag of het er in de winter wel koud kan worden. De isolatie zit overal tussen. Toch blijft de sfeer van hout heel mooi. Echt genieten als je zo in je huisje staat en ziet hoe het vordert.

Genieten? Nee, ik geniet niet alleen. Ik ben smoorverliefd op ons huisje. Die kleur, de hoge ramen. Het vakantiegevoel dat dit huisje oproept. Ongelooflijk!


Bedankt Ada voor de prachtige koeienfoto!

4 gedachten over “Smoorverliefd – Tiny House Farm”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *