Naar je huis kijken – Tiny House Farm

Naast de bouw van een nieuw huis is ons leven gericht op het verkopen van onze huidige woning. Omdat we deze zo vlekkeloos mogelijk willen laten verlopen, proberen we het moment dat we het huis in de markt zetten zo gunstig mogelijk in te schatten.

We kijken nu ook om ons heen. Wat gebeurt er allemaal in de buurt. En dat is eigenlijk best leuk. Je komt op ideeën wat je allemaal met je huis had kunnen doen. En dan ontdek je ook hoe leuk het huis is waar we nu wonen. Je bent weer even net zo verliefd op het huis als in de tijd dat je het kocht.

Ik denk dat het heel belangrijk is om ook op die manier afscheid te nemen van je huis. De ongemakken zijn er zeker, maar er is ook veel moois. We hebben hier de bijna 12 jaar met ontzettend veel plezier gewoond. Het is een fijn huis, niet al te duur en het blijkt ook best robuust te zijn. Grote kosten hebben we er nooit aan gehad.

Vooral door de grootte blijf ik gecharmeerd. Een huis met ongekend veel mogelijkheden doordat het zo groot is. De zolder blijft het hoogtepunt. We hebben alles wat er aan verprutst was door de vorige bewoners weer hersteld. Maar je zou er zoveel kunnen doen.

Dat zien we wel op Funda waar we even zien wat er allemaal mogelijk is met ons huis. We raken er bijna zo geïnspireerd van dat we wel hier willen blijven…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.