Muurvast – Tiny House Farm

Dan sta je muurvast. Niet achteruit maar ook niet vooruit, maar gewoon helemaal vastgeklemd. De bouwvergunning zou definitief moeten zijn, maar de brievenbus blijft leeg. Je wilt stappen zetten om de grond te verwerven, maar er gebeurt niks. Helaas.

Best confronterend om dan de vraag te krijgen hoe het met je huisje is. Je wilt in tranen uitbarsten: begin er niet over! Ik heb geen idee hoe het met het huisje is. Geen beweging in. Muurvast. Als de muren straks zo vast staan, dan hebben we een heel erg stevig huis.

Gelukkig pak ik hem snel terug. We zitten (nog) niet op de schopstoel. Het geeft weer kans om meer boeken te verkopen en het huis nog leger te krijgen. Want het huis blijft vol. Het lijkt niet leger te worden. Vooral de zolder is een plek die zo vol staat, dat de vele dozen boeken die ik afvoer, bijna niet waarneembaar zijn.

Dus misschien staat het wel op meer plekken vast…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *