Zomervakantie – Tiny House Farm

De eerste bouwvergunningen van onze nieuwe buren zijn binnen. Van ons helaas nog niet, we moeten nog wat dingen nasturen naar de gemeente. Maar het project Tiny House Farm krijgt meer en meer vorm. We hopen na de zomervakantie al de eerste grondoverdrachten te krijgen. Dan zullen ook de weg aangelegd worden en komen de zandhopen waar we onze huisjes op gaan bouwen.

Natuurlijk moeten we nog allerlei dingen regelen. Het ziet ernaar uit dat de straatnaam Vuursteenhof wordt. Waarschijnlijk kunnen we rond de tijd dat de grondoverdracht is, ook het straatnaambord al plaatsen. Dat moeten we zelf doen. Zoals alles op Oosterwold zelf gedaan moet worden.

Voor ons is het eerst zaak dat onze architect zo snel mogelijk al het gewenste documenten oplevert. Het schijnt heel sterk te wisselen wat er aangeleverd moet worden. Maar als alles mee zit, kan er voor ons weer een beetje snelheid in komen.

De vakantie begint bijna en we gaan weer verder met opruimen. Het huis mag wel wat verder leeg en we bereiden ons langzaam voor op de verkoop. Ik zal mijn boekenverzameling verder moeten prepareren voor de verkoop op catawiki. Het boekwinkeltje op de website boekwinkeltjes loopt niet zo hard. Iedereen is blijkbaar met andere dingen bezig dan met het kopen van boeken.

En wie weet, beleven we onze laatste zomervakantie aan de Alkmaargracht. Wie weet…

Een gedachte over “Zomervakantie – Tiny House Farm”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *