Reactie op bouwvergunning – Tiny House Farm

Dan ligt er opeens een reactie op de Aanvraag voor de Omgevingsvergunning in de brievenbus. Gemeentepost op zaterdagmorgen. Er moeten nog wat stukken worden aangeleverd. Sommige hadden we wel gegeven aan de architect, zoals het sondeerrapport in een bepaald type bestand. Of de tekeningen voor de opstelplaats voor de brandweer die door Tiny House Farm zijn aangeleverd. Hoe kunnen ze zijn achtergebleven?

Andere tekeningen zijn helemaal nog niet geleverd. Het palenplan bijvoorbeeld. Raar dat de architect die niet heeft meegestuurd. Er staan een paar van die dingen op.

En er is de vraag hoe we de vloer in de badkamer gaan bekleden. Ook wil de gemeente wat we rond de kachel gaan doen. Het moet wel vuurwerend materiaal zijn, waarschijnlijk zullen het wel vuurwerende tegels worden. Die we dan ook tegen de achterwand zullen aanbrengen, anders moeten we de afvoer isoleren wat weer jammer is van de warmte.

Ik hoop dat de architect nu alles goed aanlevert. We riskeren anders een extra toeslag op de aanvraagkosten van de omgevingsvergunning. Daar zitten we niet op te wachten.

Natuurlijk sturen we een mailtje naar de bouwer om opheldering. Het valt hem best mee. Ze vragen altijd aanvullingen, zo schrijft hij geruststellend terug. Ik hoop vooral dat hij gelijk heeft.

Geef een reactie