Past het wel? – Tiny House Farm

Nu de bouwtekeningen voor de omgevingsvergunning gemaakt zijn, wordt het meteen weer wat concreter. Zo zit ik mij af te vragen: past alles wel? En wat wordt dan mijn eigen plekje om mij terug te trekken aan het eind van een dag hard werken?

Dan komt het allemaal best een beetje op mij af. De schrik slaat mij om het hart. Wordt het wel niet heel erg klein? Of zoals iemand laatst een beetje cynisch opmerkte: jullie houden zeker heel veel van elkaar. Ze was aan vakantie toe, maar toch…

Met de definitieve afmetingen, komt het ook tot inrichten. En dan zie je dat als ik een leeshoekje maak tegenover Inges naaihoekje, het huisje wel erg propperig wordt. Geen optie dus. Maar de slaapkamer valt ook een stuk kleiner uit dan gedacht.

Natuurlijk moet er heel veel troep weg. Dat loopt ook niet zo hard. Het zijn dingen die veel tijd en energie kosten en die heb ik niet altijd. Bovendien wil ik niet alles kwijt. Daarom ga ik op zoek naar alternatieven. Maar dat kan pas als het huis af is.

Een gedachte over “Past het wel? – Tiny House Farm”

  1. Een alternatief voor je nog niet opgeruimde spullen kan zijn: een opslagbox huren en dan daar af en toe iets uit verkopen/weggeven/wegdoen. Maar moeilijk blijft het: heb enorme bewondering voor jullie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *