Plattegrond van ons huisje – Tiny House Farm

Morgen komt Martin van Huisje van hout het ontwerp verder verfijnen. Een paar weken geleden beloofde ik om de plattegrond ook te onthullen. Het huisje krijgt 4 kamers in totaal: de badkamer met toilet, de woonkamer en 2 slaapkamers.

Onze slaapkamer wordt groter dan de 12 m2 die we nu hebben. Doris’ moet het met ongeveer 7 m2 doen. De keuken en woonkamer vallen samen. Voor de inrichting hebben we ons laten inspireren bij Ikea.


Het klompenhok voor het eigenlijke huis herbergt nu de hele badkamer, met toilet erbij. Daar is in de hal ook ruimte voor meterkast. We denken er nu aan om de boiler, net als de wasmachine te bergen in de badkamer. Deze wordt groter dan onze huidige badkamer.

Ik ben benieuwd of het bezoek van de aannemer nog consequenties heeft voor dit ontwerp.

3 gedachten over “Plattegrond van ons huisje – Tiny House Farm”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.