Museonder – Dagje Hoge Veluwe (3)

img_20161021_153629.jpgAls we even later bij het Museonder aankomen, kan ik weer helemaal genieten. Hier beleef je de Veluwe. Op en top. Heerlijk. De opgezette beesten, maar vooral ook de tocht naar beneden, met het opschrift dat Dante bij de hel schreef: ‘Laat varen alle hoop, gij die hier binnentreedt’.

De imposante boomwortels boven je en alle informatie wat er zoal te vinden is in de bodem. We struikelen over heuse mammoeten en reuzenherten. Het water uit de grond smaakt hier heerlijk. En we voelen hoe de aarde siddert en beeft. Een echte belevenis van de Veluwe.

img_20161021_160022.jpgDe picknickbanken bij de entree zijn te koop. Inge wil er straks eentje bij ons Huisje van hout. We gaan al proefzitten op de 100 kilo aan bomen uit de Veluwe. Wat een heerlijk gevoel. Het begint te regenen als we weer naar de auto lopen, maar het is lekker geweest. De herfst hebben we gevoeld en geproefd hier op de Hoge Veluwe.

img_20161021_150511.jpg

3 gedachten over “Museonder – Dagje Hoge Veluwe (3)”

      1. Daar ben ik nog nooit geweest maar het trekt me ook niet zo een-twee-drie. In Museonder kwam ik meer bij toeval terecht omdat we van Kröller-Müller kwamen en nog tijd over hadden voor het donker zou worden.

Geef een reactie