Tiny House Farm – Waar is het?

image

We gaan meteen nadat we horen dat we ingeloot zijn, naar ‘de plek des onheils’: de Tureluurweg in Oosterwold. Ik heb er een filmpje van gemaakt waarin we samen vertellen wat het project Tiny House Farm precies inhoudt. Een mooi begin van het bijzondere bouwproject waar we in stappen.

Zaterdag hebben we de intentie-overeenkomst ondertekend. Het is nu spannend of op tijd alle kavels worden verkocht. De teller staat op 19 mensen die zijn ingeloot en een kavel hebben gekregen. Bij 25 overeenkomsten gaat het project definitief door. We horen dit zodra dit het geval is. Aan ons zal het niet liggen.

Bij de makelaar Jorien van leukehuizen.nl hebben we de overeenkomst getekend. Bij aankomst treffen we 2 nieuwe buren aan en even later komt nog een nieuwe buurman binnen. We kletsen gezellig over de mogelijkheden en tekenen de papieren. Het is misschien een kleine krabbel, maar het voelt als een grote nieuwe stap die we nemen. Een stap naar een intenser leven met minder.

Op advies van Jorien fietsen we op de terugweg meteen langs een bijzonder project in Almere Poort. Hier staan huizen van maximaal 64 m2 groot, waaronder een paar huizen met slechts 1 bouwlaag. Ik heb er een paar heel leuke tussen gezien.

Ze zijn aardig aan de prijs. Dat maakt ons weer scherp: we zullen heel strak op de prijs moeten blijven insteken. Elk dubbeltje meerdere keren omkeren voor we het uitgeven. Alleen zo blijft dit bijzondere project betaalbaar en haalbaar.

2 gedachten over “Tiny House Farm – Waar is het?”

  1. Geweldig filmpje weer. Vooral het begin waarin jullie alle drie aan het woord komen. En woooow wat een prachtig stukje grond waar alles nog mogelijk is. Je vraagt je af waaraan jullie zijn begonnen? Als je het mij vraagt, een groot geweldig spannend avontuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *