Bellenblazen – vlog

image

Soms is het ook leuk om over een boek te praten in plaats van te schrijven. Je komt dan weer op heel andere dingen. Daarom heb ik speciaal over het debuut van Basje Bender een vlog gemaakt. Met als onderwerp: bellenblazen.

Basje Bender: Brussel. Roman. Amsterdam: Meulenhoff, 2015. ISBN: 978 90 290 9029 2. 208 pagina’s. Prijs: € 18,99. Bestel

Een perfecte dag voor literatuur

Dit is mijn tweede bijdrage over Brussel van Basje Bender. We lezen dit boek bij Een perfecte dag voor literatuur van notjustanybook.nl. Lees de bijdragen van anderen in de reacties.

4 comments on “Bellenblazen – vlog

 1. Niek

  Weer zo’n leuke informatieve vlog. Ben nu wel benieuwd wie je laat filmen. En ja bellen blazen verveelt nooit.

  • Hendrik-Jan

   Leuk hè? Ik heb die van vorige week 3 jaar geleden zelf gemaakt met het fototoestel. De bellenblaasvideo is gemaakt door mijn dochter Doris op mijn fototoestel. Ik heb hem uiteindelijk zelf gemonteerd.

   • Niek

    Waar een fototoestel al niet goed voor is. 🙂
    Heeft je dochter goed gefilmd. Houdt het levendig.

Geef een reactie