Alle treinen en trams in 2014

20140913_121337Ik reis graag met de trein en geniet van een ritje in een (historische) tram. Daarom blog ik er ook dikwijls per ongeluk over. In 2014 combineerde ik het vaak met een fotoverslag. Bij het krijgen van mijn nieuwe baan trakteerde ik het gezin en vooral mijzelf op een dagje Stoomtreinen tussen Apeldoorn en Beekbergen. Wat geweldig was dat.

Daarnaast bezocht ik samen met Doris de museumtram tussen Amstelveen en Amsterdam. Met mijn vader en Doris gingen we op Open monumentendag een dagje trammen in Rotterdam. Heerlijke uitjes, waar ik uitvoerig verslag van deed. Net als de plogs over een dagje treinen naar Vlissingen en wat later naar Groningen en Leeuwarden. Heerlijk om deze stukken na te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *