Verboden toegang – #WoT

20141015_163259Sanneke van Hassel schrijft in haar nieuwste boek Hier blijf ik een schets bij een foto. Geïnspireerd door haar mooie schetsen wil ik ook proberen of een foto genoeg inspiratie biedt voor een blog.

Daarom plaats ik vandaag een foto die ik gisteren maakte bij een fietstochtje in de buurt. Ik zal er verder niet teveel over verklappen. Het zou je inspiratie alleen maar kunnen dwarszitten.

Wat is jouw verhaal bij deze foto? Waar moet jij aan denken en wat zou jij graag anders zien op deze foto. Laat je inspireren en schrijf wat er in je opkomt…

#WoT

Bij de #WoT schrijven bloggers over een woord (of een foto zoals vandaag). Elke donderdag verschijnt een nieuw woord waarover je kunt bloggen. Deelname is geheel vrijblijvend. Plaats een reactie onder dit bericht waarin je het linkje plaatst naar je blog.

De #WoT is opgezet door @metkcom en daarna door @webpixelqueen overgenomen. Vanaf september 2014 hou ik het stokje in mijn hand. Schrijf vandaag mee over de foto bij deze blog.

5 gedachten over “Verboden toegang – #WoT”

  1. ’n Intrigerend gebouw. Ik vind het lelijk, raar en griezelig. Past hier niet. Waar diende ’t ooit voor? Ik zou best willen kijken. Snap dat dat niet mag. Stel je voor dat iedereen zo maar ….., Ik ben alleen niet iedereen, maar wel oud. Ga dus niet kijken. Ik denk ook niet dat het veel oplevert wat mij bevallen zou. ’t Inspireert me verder tot niets. Afbreken die handel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.