Voor de voorstelling

imageHet heerlijke avondzonnetje was gisteravond een mooie decorlamp bij de buitenvoorstelling Picnic van Vis à Vis. Precies op het moment dat de voorstelling in het donker speelde, kleurde het decor mee met de schemering. Het gaf het buitentheater precies de sfeer die het hebben moest.

Waar de avondvierdaagse niet goed voor is. Bij het wandelen hoorde ik de juf van Doris vertellen over Vis à Vis. Ik werd zo enthousiast dat ik het thuis Inge vertelde. We zochten gelijk uit of het niet leuk was een keertje te gaan.

Het ging snel. De voorstelling op Eerste Pinksterdag was nog niet uitverkocht. Bovendien speelden ze speciaal voor Pinksteren ’s avonds in plaats van ’s middags. Het logeerpartijtje van Doris bij opa en oma gaf een mooie gelegenheid om hierheen te gaan.

imageVooraf aten we op het terrein mee. Een lopend buffet stond in de loods uitgestald met heerlijke gerechten: kip piri-piri, gegrild vlees, gehaktballetjes in saté, lasagne en chili con carne. Allemaal lekker bereid en je mocht scheppen zoveel je wilde.

Daarna loungen in het avondzonnetje. Er staan verspreid over het terrein banken van boomstammen waar we heerlijk konden nagenieten van het eten en ons verheugden op de voorstelling die niet lang meer op zich liet wachten.

imageHet was heerlijk warm die avondzon. Onderwijl beklom een medewerker de hoge bouwkraan die midden op het terrein staat en daalde even later weer af. Hij was al beneden toen het gevaarte een klein stukje – bijna niet te zien – draaide.

Nog even en de voorstelling zou beginnen.

Wordt vervolgd…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *