Fiets gewonnen

image

Ze deed in mei mee met een grote sponsorloop voor een gehandicaptenbus voor de stichting Aventurijn. Ze liep 9 rondjes en haalde zo een leuk gedrag op. We waren het allemaal weer vergeten tot woensdag.

Midden in de les begrijpend lezen stapte een stoet aan dames de klas van Doris binnen. Er waren prijzen te verdelen. De eerste twee prijzen waren al in aan twee anderen uitgedeeld. De grote prijs – de fiets – zou nog ten deel vallen.

fiets voor doris

Er waren lootjes getrokken. De prijs kreeg Doris. ‘Ik schoot helemaal naar achteren in mijn stoel’, vertelde ze later. Een hele mooie fiets. Wel een beetje groot – 26 inch banden – maar wel superhip. Een heuse ‘beach rider’. Groot staat de naam van de sponsor op de fiets: Rabobank. Wat een prijs!

fiets voor doris-2

Thuisgekomen de fiets uitgebreid geshowd, maar hij is nog wel een beetje groot. Haar benen komen ergens halverwege tussen het zadel en de pedalen. Dat wordt nog even groeien, maar het is wel zo’n hippe fiets dat hij over een paar jaar ook nog leuk is om op te fietsen.

Nu hangt hij hoog en droog in de schuur. Veilig ingepakt zodat hij mooi blijft.

Bekijk het fotoalbum op de website van de school

Een gedachte over “Fiets gewonnen”

Geef een reactie