Blogreview voor #blogpraat

image

Vanavond zit ik in de blogreview van blogpraat. Ik zal iets verklappen: twee jaar geleden werd mijn blog ook onderworpen aan een blogreview. Kort ervoor was ik overgestapt op WordPress, mede op advies van #blogpraat. Ik wilde wel horen hoe mijn blogvlag erbij hing. Ik kreeg aardig wat opmerkingen.

Opmerkingen

Ik heb veel met de opmerkingen gedaan. Sinds die tijd prijkt er bij elke blog die ik schrijf een foto. Ook besteed ik meer aandacht aan het promoten van mijn blog. Verder ben ik vooral de weg gegaan die ik al ingeslagen was.

Voor vanavond weer een review. Ik ben benieuwd hoe het oordeel twee jaar later is. Verder werk ik hard aan de ontwikkeling van mijn blog. Ik heb een ander thema gekozen en ook werk ik momenteel wat betere overzichtspagina’s uit, zogenaamde sneezepages (of blogstaaltjes zoals @PixelPrinses ze noemt).

Vragen

Voor de liefhebber die zich voorbereidt op mijn blog, heb ik wel een paar vragen:

Wolkenhemel apart of niet?

Naast deze blog hendrik-jandewit.nl heb ik een gedichtenblog met foto’s van de lucht: wolkenhemel.blogspot.nl. Moet ik deze twee blogs samenvoegen of kan ik ze gezien de doelgroepen beter gescheiden houden?

Aan welke Sneezepages is behoefte?

Ik denk aan een indeling in literatuur, leven en liefde zoals de titel van de blog aangeeft. Onder literatuur komen bijdrages over boeken die ik geschreven hebt, gecategoriseerd naar schrijver. Onder leven, blogstaaltjes uit het dagelijks leven en een paar verhalen die op mijn blog zijn terechtgekomen. Tot slot wil ik onder liefde, mijn liefde voor muziek (orgel en harmonium) onderbrengen. Ondermeer mijn besprekingen voor orgel en zo.

Rode lijn of krabbelvel?

Ik besef dat ik geen rode lijn heb. Zou ik deze juist moeten aanbrengen of zou ik het bij dit vel vol met krabbels moeten houden?

Andere blogreviews

Naast mijn blog zijn ook de blogs van mijn studiegenote @drspee (drspee.nl) en de mij onbekende @ManEnPaardBlog (man-en-paard.blogspot.nl). Schroom niet om in te haken vanavond tussen 20 en 21 uur bij #blogpraat. Hoe het werkt, kijk even op blogpraat.com.

Een gedachte over “Blogreview voor #blogpraat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.