Verdwenen microSD-kaart

Speuren naar de verdwenen microSD-kaart

De politie vraagt uw aandacht voor de zaak van de verdwenen microSD kaart uit de telefoon. Laatst haalde een mevrouw het kaartje uit haar telefoon, legde het op schoot en draaide zich even om. Toen ze weer keek was het kaartje spoorslag verdwenen. Het enige dat ze zag was de teckel Saartje die op iets kauwde.

Er klonk een duidelijke ‘krak’, gevolgd door een slikbeweging. Zorgvuldig onderzoek in de uitwerpselen heeft niet tot de vondst van de kaart geleid. Soms wist Saartje de inspectie goed om de tuin te leiden door ergens in het halfduister te gaan poepen. Zo heeft de controle slechts een keer kunnen plaatsvinden.

Verder ontbreekt elk spoor van het kaartje en de 748 foto’s die erop staan. Een poging het via een backup-programma terug te halen, was vruchteloos. De backup was alleen gemaakt van de telefoonkaart zelf, niet van het extra geheugen op het microSD-kaartje.

Uit ervaring is bekend dat Saartje goed raad weet met electronica. Eerder viel het hoortoestel van mevrouw ten prooi aan haar. Aan de bezitter van het microSD-kaartje is vandaag meegedeeld dat het voorwerp als verloren beschouwd moet worden. De 748 foto’s zijn daarmee aan dit aardse bestaan onttrokken. Ook is gespeurd naar eventuele afdrukken, maar die zijn tot op heden niet gevonden.

One pingback/trackback on “Verdwenen microSD-kaart

    Geef een reactie