Sneeuwpret met teckels

image
Sneeuwpret voor Teuntje en Saartje

De sneeuw levert niet alleen pret op voor kinderen, onze teckels kunnen er ook wat van. Ik liet vanmiddag de honden uit in een witte wereld. Teuntje kende de sneeuw al van februari. We hadden haar net in huis en het begon te sneeuwen.

Saartje was toen nog te klein voor sneeuwpret. Zij zag vandaag voor het eerst van haar leven sneeuw. Vanmorgen vond ze het niks in die natte bedoening, maar vanmiddag sloeg ze om als een blad aan de boom. Wat heerlijk was de sneeuw.

Zeker toen ik ze in het park even losliet. Ze groef holletjes in de verse sneeuw en rende achter de sneeuwballen die ik gooide. Als de bal in de sneeuw viel, keek ze beduusd om zich heen. Waar was de bal nou gebleven.

Het was zo leuk dat ik er een filmpje van maakte. De sneeuw levert niet alleen pret op voor mensen. Honden vermaken zich ook prima in de witte wereld.

Een gedachte over “Sneeuwpret met teckels”

  1. Wat ontzettend lief zeg! Toen ik vanmiddag terug kwam van het werk lag er niet veel fatsoenlijk sneeuw meer dus hier hebben we helaas nog niet echt kunnen spelen.. Onze pup heeft net wel vijf minuten staan blaffen tegen een sneeuwpop, maar uiteindelijk was de nieuwsgierig groter en kwam ze toch maar even kijken..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *