Niet giftig

decoratieglitter is niet giftig

Met de honden in huis, gebeurt het nogal eens dat je iets uit hun bek haalt. Dat iets varieert van een lege verpakking tot aan een hoortoestel. De kenmerken zijn niet zo moeilijk: als ze ineens heel druk met iets bezig zijn, dan is er iets loos. Als het ook op een onlogische plek is, dan houden ze echt iets verborgen. Ze voeren kattenkwaad.

Zo waren ze laatst heel druk in de weer met iets in de keuken. Ik ging kijken en haalde een doosje glitter in de verpakking uit een bek. De tekst op het pakje vonden ze klaarblijkelijk een uitdaging: ‘Decoratieglitter is niet giftig, maar het is niet de bedoeling dat je het opeet.’

Waarschijnlijk lazen de dames alleen de tekst voor de komma, want ze waren zeer enthousiast aan hun klus begonnen. Gelukkig onderbrak ik hun activiteit. De teleurgestelde blik in de ogen, zal ik maar achterwege laten.

2 pingbacks/trackbacks on “Niet giftig

    Geef een reactie