Erkemederstrand

We zijn naar het Erkemederstrand geweest met de honden. Ik was nog een beetje gespannen. Teuntje smeert hem nog weleens als ze los is. Er waren veel honden op het strand. Geen wonder, het was zondagmorgen en dan willen de baasjes graag met hun hond op pad.

Het is een heerlijk strand waar de honden ongegeneerd konden ravotten en achter elkaar aanrennen. We waren niet alleen. Een vriendin en vriendinnetje met hond reden met ons mee.

De meiden wilden gelijk pootjebaden in het koude water. Teuntje en Saartje werden nieuwsgierig en stapten voorzichtig ook in het water. We kennen ze niet als echt waterminnend. Met de zomerhitte weigerden ze om te gaan staan in het badje.

Nu stonden ze al snel tot hun borst in het water. En even later zwom Saartje zelfs een stukje. Ze werd gevolgd door Teuntje die zich ook manifesteerde als een goede zwemmer. Het staartje zwiepte zelfs over het water als een waterrad dat haar vooruit hielp.

3 gedachten over “Erkemederstrand”

Geef een reactie