Herfstkleur

tulpenboom in herfstdracht
Tulpenboom in Beatrixpark in herfsttooi

Na de bladeren van de populieren volgen snel anderen. De lindebomen veranderen snel van tint. Net als de kastanjeboom die slordig bruin en geel vlekt. Zelfs de eikenbomen verschieten van kleur. In het park valt de diepgele kleur op van de 3 tulpenbomen.

De 3 tulpenbomen verschillen van kleur. In het zonlicht van vandaag verschoten ze in een indrukwekkende tint. De Canadese Esdoorn krijgt eveneens haar herfstkleur in rode en bruine tinten. Het zal niet meer lang duren of de Amerikaanse eiken volgen. Net als de Ginkgo in mijn tuin. Daar is nog geen enkel geel in te ontdekken, maar het groen begint aardig ter verkleuren. De eerste voorbode.

3 gedachten over “Herfstkleur”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *