Terug van de kringloopwinkel

Best leuk om te doen, die unboxing video van het boekenpakket van Komrij. Daarom heb ik gisteren na thuiskomst van de kringloopwinkel weer een video geschoten. Dit keer over de boeken die ik ‘gescoord’ had.

Een paar leuke aanwinsten voor mijn bibliotheek, waaronder het boek Naakte lunch van William Burroughs en Portugal van Rentes de Carvalho wel de leukste waren. En verder boeken van Büch, Brusselmans, Greshof, Mortier en Nooteboom.

Leuk genoeg voor een ‘unboxing video’ in een zonovergoten bibliotheek. Na de opname gingen de gordijnen weer toe.

7 gedachten over “Terug van de kringloopwinkel”

  1. Erg interessant wat je als achtergrondinformatie geeft bij de gevonden lectuur. Benieuwd wat jouw oordeel zal zijn van de werken na lezing.
    Een beetje jaloers ben ik wel als ik een zicht krijg op jouw uitgebreide bibliotheek.

Geef een reactie