Cadeautje van Marion Bloem

Marion Bloem vierde vorige week haar 60e verjaardag. Ze trakteerde op 60 matchboox‘s via haar facebook-pagina. Ik behoorde tot 1 van die 60 gelukkigen. De brief met het boekje ter grootte van een lucifersdoosje viel in de bus. Het is het mini-verhaal Slapeloos geworden van Elle van Rijn. De tekeningen zijn van Marion.

Marion Bloem is naast schrijfster ook actief als beeldend kunstenaar en dat kun je wel zien. Prachtige illustraties naast een tikkeltje mysterieus verhaal. Over een man die de slaap niet kan vatten naast zijn slapende vrouw. Elle van Rijn is actrice en schrijfster. Daarnaast was ze getrouwd met de zoon van Marion Bloem, Kaja Wolffers. Zo is dit een beetje een familieproduct geworden.

Ik ben heel blij met dit presentje. Het heeft een leuk plekje in mijn bibliotheek gekregen.

3 gedachten over “Cadeautje van Marion Bloem”

Geef een reactie