Fietsvakantie: de afstanden

image
We arriveren op stadslandgoed De Kemphaan

De dag na de thuiskomst van de heerlijke fietsvakantie. We ruimen de boel op, kneden de spieren en slapen vooral lekker uit. Dan genieten we nog heerlijk na van het fietsen. Praten er gezellig over met elkaar. Hoort ze hoe knap het wel niet is en mag ze zelfs nog even door de stad fietsen.

Ik heb gisteravond de afstanden berekend via google maps:

DagVan – NaarAfstand
1Almere – Lelystad26,6 km
2Lelystad – Dronten46,8 km
4Dronten – Zeewolde
(via Elburg – Harderwijk)
42,5 km
5Zeewolde – Almere29,5 km
Totaal145,4 km

Geen slechte prestatie. Zeker ook omdat de afstanden beduidend verder zijn dan ik dacht. De weersomstandigheden op de eerste en tweede dag waren ronduit slecht. De hoosbui waar we dinsdag in terechtkwamen, belette niet dat we uiteindelijk de verste afstand hebben gereden. Daarbij is de zwerftocht door Lelystad ook een beetje meegenomen.

6 gedachten over “Fietsvakantie: de afstanden”

  1. Jeetje, wat een afstanden! Knap hoor. Van jullie beide. Ik fietste vroeger ook vaak met zo’n kar, alleen dan met twee hondjes erin. Vond het altijd een onding om mee te fietsen 😀

Geef een reactie