Zomerfestival op De Kemphaan

Theater Potdoosie met Ajasses op zomerfestival 2012 De kemphaan

Het begint traditie te worden, het zomerfestival op De Kemphaan. In de laatste week van de zomervakantie krijgen kinderen de mogelijkheid een hele middag theater te zien. In 3 verschillende caravans kunnen kinderen tussen 4 en 13 jaar voorstellingen zien. De onderwerpen van dit jaar: vies en nachtdromen.

Onder leiding van De kunstlinie konden jeugdige deelnemers bouwen aan het skelet van een dinosaurus.

Voor de viezerikken was er ‘Nel de plee-del’ en ‘Ajasses!’. Bij het laatste konden ook de ouders genieten van het toneelstuk op de puinhopen van de vuilnisbelt. Het decor stond buiten opgesteld. Het was een grappige voorstelling van theater Potdoosie. Een tante woont op de vuilnisbelt en krijgt bezoek van haar nichtje. Het nichtje vindt, proper als ze is, alles maar een vieze bedoening.

Wachten bij de theaterwagen voor de volgende voorstelling op het Zomerfestival van de Kemphaan

De andere 2 voorstellingen waren in de theaterwagens te zien. Het was aanmerkelijk drukker dan vorig jaar. Daarom bezocht Doris alleen de voorstellingen. Wij zaten buiten op een bankje te lezen en genoten van de zomerzon.

Samen bakken we het broodje bruin aan einde van Zomerfestival De Kemphaan

We sloten af met het bruinbakken van broodjes boven het kampvuur. Ook hier grote drukte. Maar met even wachten was er snel een stok vrij om een broodje aan te rijgen. Een mooie afsluiting van een van de laatste dagen van de zomervakantie.

Broodjes bruinen boven het kampvuur

4 gedachten over “Zomerfestival op De Kemphaan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.