Halve kong

image

Halve kong, het uiteinde is kapotgevreten door teckel Teuntje

Een Kong is heerlijk hondenspeelgoed. Zeker voor een puppy. De nieuwe tandjes kunnen zo goed botvieren op de rubberen kogel. We gaven Teuntje bij haar komst de kong. Toen Saartje kwam waren ze nergens meer te koop.

image

Saartje heeft de halve kong afgepakt

De dierenhandel in het centrum wachtte tot ze goedkoper werden aangeleverd door de leverancier. Zo kocht ik korte tijd later maar een rode. Eentje die eigenlijk voor een volwassen hond bedoeld is.

Dat is maar goed ook. De blauwe is laatste helemaal stukgeknaagd door Teuntje. De afsluiting is vakkundig gesloopt. Ik vrees een dergelijk lot ook voor de rode kong. Misschien dat een ultrasterk exemplaar het houdt. Ze vinden het heerlijk om ermee te spelen en nog leuker elkaar ermee uit te dagen.

3 pingbacks/trackbacks on “Halve kong

    Geef een reactie