Halve kong

image
Halve kong, het uiteinde is kapotgevreten door teckel Teuntje

Een Kong is heerlijk hondenspeelgoed. Zeker voor een puppy. De nieuwe tandjes kunnen zo goed botvieren op de rubberen kogel. We gaven Teuntje bij haar komst de kong. Toen Saartje kwam waren ze nergens meer te koop.

image
Saartje heeft de halve kong afgepakt

De dierenhandel in het centrum wachtte tot ze goedkoper werden aangeleverd door de leverancier. Zo kocht ik korte tijd later maar een rode. Eentje die eigenlijk voor een volwassen hond bedoeld is.

Dat is maar goed ook. De blauwe is laatste helemaal stukgeknaagd door Teuntje. De afsluiting is vakkundig gesloopt. Ik vrees een dergelijk lot ook voor de rode kong. Misschien dat een ultrasterk exemplaar het houdt. Ze vinden het heerlijk om ermee te spelen en nog leuker elkaar ermee uit te dagen.

3 gedachten over “Halve kong”

  1. Er staat hier een Beagle pup tegen me aan te springen, omdat ik gekke geluidjes maak (het filmpje) hahaha hier gaat het “spelen” er ook zo aan toe. Continue elkaars spulletjes afpakken!
    Ik heb voor Didi en Lana ook een kong gekocht, maar nog niet geprobeerd. De hondenclub gaf aan dat je het beste meteen een kong kon kopen die al meteen de goede maat heeft als je pup volwassen is. Voor Didi heb ik dus een small en voor Lana een medium. Omdat ik medium toch iets te groot vind voor Lana durf ik ze nog niet te geven. Al zou ik natuurlijk ook die van Didi kunnen geven. Ik denk dat Lana de puppykong ook zo doorgebeten zou hebben.
    Bestaan er ook zwarte kongs voor kleine hondjes? Ik zie altijd alleen van die gigantisch grote! Hopelijk houden ze een rode kong wel heel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *