Proefopzetten tent

De tent voor de fietsvakantie na het proefopzetten

Het heerlijke weer nodigde ons gisteren uit voor een picknick op het nabijgelegen Haarlemplein. Onder de bomen in een briesje aten we onze broodjes op. De honden zaten vast aan de vertrouwde pin. Zo hadden ze genoeg speelruimte om rond te lopen en konden ze toch niet onbevangen ontsnappen.

Uitvogelen hoe die tent nu moet worden opgezet

De broodjes op en een paar bladzijden gelezen, leek het mij wel een leuk plan de kleine tent voor de fietsvakantie eventjes op te zetten. De tent ligt al een paar weken in huis voor de fietsvakantie samen met Doris. Het is een klein trekkerstentje van de Lidl, weegt 1,5 kilo en zit in een minuscuul pakketje.

Aan morele support ontbrak het niet bij het proefopzetten van de tent

Het was even uitvogelen hoe de tent moest worden opgezet. Er zit geen binnentent in zoals ik met vroegere lichtgewicht tenten gewend ben. De tentstokken waren binnen en buiten de tent om gespannen.

In de tent uitvogelen hoe het nu in elkaar zit

Het kostte even wat moeite maar we zetten een prachtige tent op. Klein maar fijn. Groot genoeg voor een overnachting bij de fietsvakantie. Te klein om een week op de camping te staan in een regenperiode.

Zo die staat. Zet de fietsen maar klaar

2 pingbacks/trackbacks on “Proefopzetten tent

    Geef een reactie