De bruggen bij Weesp

Omdat ik er al een hele week zin in had vandaag een fietstocht gemaakt. Ik heb een 3 kringloopwinkels op de fiets aangedaan. Op de Hollandse brug fietste ik een defect treinstel voorbij. Ik reed via Muiden naar Amsterdam Zeeburg, Diemen en Weesp.

Vooral bij Diemen en Weesp zag ik de bekende route vanuit het perspectief van de fietser. Erg leuk om te zien. Vooral ook omdat de route zo vertrouwd is, maar op de fiets er totaal anders uitziet.

Daarnaast heb ik geprobeerd om een videoverslag van de reis te maken. Er ligt veel materiaal dat ik moet bewerken en ik ben er ook niet zo tevreden over. Om toch een indruk te geven van het materiaal, hier een voorproefje: de bruggen bij Weesp.

5 gedachten over “De bruggen bij Weesp”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *