Pup in sneeuw

image
Nog zo jong en dan al sneeuw. Onze ruwhaar teckelpup maakte vandaag haar eerste sneeuw mee. Niets van het vrolijke gehuppel waar ik op rekende. In eerste instantie negeerde ze het millimeter dunne laagje vanmorgen. Ze stapte alsof er niks lag.

imageMaar wat later kreeg ze de smaak toch te pakken. De tuin werd een interessant gebied. Ze dook achter de struiken, gleed over de kikkerpoel en verdween achter de hortensia’s. Nog wat later mocht ze even mee oplopen met de slee waar Doris op zat. De foto die ik toen maakte, veranderde teckel Teuntje even in een heuse sleehond.

0 gedachten over “Pup in sneeuw”

  1. Leuke foto! Mijn hondje doet het niet veel. Al was het wel schattig dat ze elke keer niet goed wist in te schatten waar de stoeprand begon en dus missprong. Gevolg: met d’r hele hoofd in de sneeuw. Zo’n leuk gezicht ^^

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.