Het journaal schoothondje Wilders?

Het journaal is het schoothondje van Wilders. Ze kruipt gewillig bij hem op schoot als hij roept. Iemand roert met een plastic staafje in een bekertje oude koffie. Het wordt gepresenteerd alsof het stormt in een glas water. Het journaal dat opent met Geert Wilders die de aanval opent op de SP. Is dat nieuws? Ik zou het de opening van het journaal waard vinden als Wilders de samenwerking had gezocht met de SP.

En hier hoorde ik weer de bekende manier waarmee Wilders zijn tegenstanders uit de tent probeert te lokken. Via de agendapunten die zijn partij niet verwezenlijkt ziet, gooit hij met zand in het rond. Precies de punten: het federaal Europa, het generaal pardon en de hypotheekrenteaftrek. Allemaal punten waarbij de PVV alleen maar geschreeuwd heeft en weinig heeft binnengehaald.

Het roept bij mij wel de vraag op waarom het journaal nu met dergelijke ‘nieuws’ moet openen. Alsof er niet belangrijkere dingen zijn om over te berichten. Net als dat de linkse jakhalzen van DWDD op het nieuws duiken. Hoe meer Wilders op de (linkse) media scheldt, hoe dichter ze tegen hem aankruipt. Zelfs van het grootste non-nieuws weet ze zo een nieuwtje te bakken.

Als je het over niets hebt, hoef je niet over iets te beginnen.

4 gedachten over “Het journaal schoothondje Wilders?”

  1. Ik vond het eigenlijk wel grappig. Hij ging als een dolle hond tekeer omdat hij ook wel ziet dat hij zijn aanhang hard ziet slinken. En aangezien er totaal niks inhoudelijks inzit komt er dan alleen maar gejammer en lariekoek uit. Kostelijk!

Geef een reactie