Afzwemmen voor proef of echt?

image

Vanmiddag mocht Doris afzwemmen voor proef. Het was superspannend. Zeker ook omdat vanmiddag ook nog eens de goedheiligman langskomt. Sinterklaas en proefzwemmen. Het vraagt heel wat van een 6-jarige.

Als het dan bij het onderwater zwemmen misgaat, slaat het naar je keel als ouder. Zo goed je best gedaan en dan dreig je te zakken. Help. Het oordopje dat haar moet behoeden voor oorontstekingen was uit haar oor gevallen. Deze bleef niet drijven maar zonk als een baksteen naar beneden.

Spannende momenten beleefden we. Ze moest huilen. Nooit valt dat dopje uit haar oor en uitgerekend nu gebeurt het wel. De badmeester hengelde het oranje dopje uit het water. En ze mocht het nog een keer proberen. En het ging fantastisch. Soms een schoonheidsfoutje of vergissing maar supernetjes. Kortom volgende week is het echte afzwemmen. En hopelijk het diploma of is dat vandaag al beslist?

Een gedachte over “Afzwemmen voor proef of echt?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *