Tijdsprongetje in winterjas

image

Ik behoor tot het slag mensen dat zijn winterjas zo laat mogelijk aantrekt en ook weer zo laat mogelijk uittrekt. Zo kon het gebeuren dat ik pas dit weekend voor het eerst mijn winterjas weer aantrok. Het is niet eens mijn dikste. Voor de dikke variant moet het echt een paar graden vriezen.

Ik trok mijn winterjas zaterdag weer eens aan. Automatisch doken mijn handen in de zakken. Een schare van papiertjes lagen erin. Het waren de bonnetjes, flyers en krabbels van 7 maanden geleden. Ik tuurde op de briefjes, zag inleverdata van de bibliotheek die al een halfjaar voorbij waren. De boeken uit en allang terug. Of de aankondiging voor een film die nu al op televisie draait.

Hoe een winterjas je terug in de tijd brengt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *