Nat pak op 1e avond avond4daagse

Voordat de regen ons zou nat maken bij de Avond4daagse in Almere Stad
Voordat de regen ons zou nat maken bij de Avond4daagse in Almere Stad

Vanavond de avond4daagse hier in Almere Stad gelopen met Doris. We hadden heel gezellige eetvisite. Daardoor verloor ik een beetje de regie over de tijd. Net als de controle over buienradar. Ik kon zo snel niet zien of het nu wel of niet zou gaan regenen. De lucht was overal even donkergrijs, dus die gaf weinig uitsluitsel.

Zonder paraplu
We vertrokken zonder paraplu en waren veel te vroeg. Onder de nieuwe naam Het Samenspel vertrokken we met de kinderen van de Waterlandschool om 18.20 uur. Veel te laat en niet voor de buien uit.

Wisten we het aanvankelijk droog te houden, aan het einde was het goed raak. De regen daalde neer en het gebed bleef beperkt tot een binnensmondse vloek. Het baatte weinig, de regen bleef neerdalen. De druppels veranderden snel in een heuse douche. Al vond ik het niet eens zo heel erg om daar in te lopen.


Met het nieuwe spandoek van Het Samenspel door Literatuurwijk in Almere

Blaren
De eerste blaren tekenden zich ook aan de voeten bij Doris. De laatste 1,5 kilometer werd de tocht zwaar. Blijkbaar was ze toch uit haar schoenen gegroeid. En misschien moet ik eens wat vaker met haar een lange wandeling trainen. Kan nooit kwaad natuurlijk.

3 gedachten over “Nat pak op 1e avond avond4daagse”

  1. Nieuwe, grotere schoenen gekocht, stevige stappers, daar kan ze lekker op lopen vanavond!

Geef een reactie