Waar is de android app van Ikea gebleven?

Als enthousiast Ikea-liefhebber werd ik helemaal gelukkig toen ik in het tijdschrift Android Life van PCM las over de speciale Ikea applicatie: de Ikea products browser. Aan de hand van de productencatalogus van Ikea kun je kijken wat er zoal te koop is. Gelijk keek ik in de Android market naar de productencatalogus van Ikea maar ik stuitte op een lege pagina. Waar is de app van Ikea gebleven?

Ik herinnerde mij een blog op frankwatching over de Ikea-app voor de iPhone. Het zou helemaal geweldig zijn als je in de applicatie gelijk kon zien hoeveel er op voorraad is in de meest dichtstbijzijnde vestiging. Gegevens die je ook van de reguliere Ikea-website kunt halen.

Dan is het natuurlijk best balen om als Ikea-liefhebber te ontdekken dat de app niet meer werkt.

 

Geef een reactie