Bloesem vervult nu Stedenwijk

Ook in Stedenwijk is bloesem

Stond een klein maandje geleden het laantje in Almere Muziekwijk nog in bloei, nu is het de beurt aan Stedenwijk. Vlak bij mijn huis ontdekte ik vrijdag de prachtige bloesem toen ik Doris ophaalde van de BSO. De hele omgeving van de Amstelveenstraat staat in bloei.

De avondzon beschijnt de witte bloesem aan de Amstelveenstraat


De witte bloesem geeft de straten iets sprookjesachtig. Zeker niet rond de tijd dat de zon ondergaat. In dat gouden uur genoot ik van de schitterende kleurenpracht en contrasten die de witte bloemetjes op al het groen van de bomen afgeven.

Het heeft bijna iets sprookjesachtig

Het is bijna niet mooi op een foto te krijgen. Wat je hier ziet is dus slechts een poging het voorjaar te vatten in een foto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *