Weer een weekend met logeerbeer Boris

Doris en logeerbeer Boris in Alkmaar

Dit weekend hebben wij de logeerbeer Boris weer in huis. Hij mag een lang weekend hier blijven. Vrijdag was Doris al vrij (een compensatiedag voor de juffen en meesters) en maandag is het nog een vrije dag (een cursusdag voor de juffen en meesters). Voor de beer Boris betekent dat veel uitjes.

In het schriftje stond dat hij vorig weekend al erg verwend is. Toen bezocht hij samen met een klasgenootje de Amsterdamse markt. Vandaag mocht hij met ons mee naar Alkmaar. Boris genoot van de treinrit. Net als van het koekje bij de appelsap. En natuurlijk de broodjes onderweg.

Met broodje en boekenweekgeschenk in de trein

Wel vonden Doris en de logeerbeer Boris het wel wat saai in Alkmaar. Onze straat mag dan wel de naam van deze Hollandse stad hebben, op zondag is er bij ons heel wat meer te beleven. In Alkmaar stuitten we niet op een leuke speeltuin. Ook boekwinkels en ander vertier waren gesloten. Het kachelmuseum was te ver lopen.

Samen met mama in de trein

Kortom, een leuk uitje maar wel een beetje saai. Wie weet komt het grote vertier vanavond nog en mag logeerbeer Boris lekker in bad duiken met Doris. Net als bij het vorig bezoek, ruim een jaar geleden. Net als toen, vonden we het best jammer dat Boris zo vroeg bij ons mag logeren. Zo konden we alle eerdere belevenissen met klasgenootjes niet lezen.

Een gedachte over “Weer een weekend met logeerbeer Boris”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *