Het hagelt grote pakken Venz

De kapotte schenktuitjes van de Venz hagelslag kreeg gisteren een vervolg. We kregen van Venz namelijk 2 nieuwe pakken hagelslag. Dit was een compensatie voor de ergernis van de losgeschoten lipjes. Als bonus zat er ook nog een pak Kwinkslag (smaak puur-vanille) bij.

Doris doopte de Kwinkslag gelijk tot ‘kinderhagelslag’. Ze wilde vanmorgen al gelijk de nieuwe hagelslag proeven, maar het aangebroken pak K3-hagelslag moet eerst op. We moeten dus nog even geduld hebben voor het zover is.

We kregen bij het uitpakken van de doos een echt hagelslag gevoel. We zouden de hagelslag zo over ons hoofd kunnen gieten. Zoveel pakken hagelslag had ik niet eerder in huis. We zullen ervan genieten, meneer Venz. Ik hoop dat de lipjes dit keer niet losschieten.

2 pingbacks/trackbacks on “Het hagelt grote pakken Venz

    Geef een reactie