Het hagelt grote pakken Venz

De kapotte schenktuitjes van de Venz hagelslag kreeg gisteren een vervolg. We kregen van Venz namelijk 2 nieuwe pakken hagelslag. Dit was een compensatie voor de ergernis van de losgeschoten lipjes. Als bonus zat er ook nog een pak Kwinkslag (smaak puur-vanille) bij.

Doris doopte de Kwinkslag gelijk tot ‘kinderhagelslag’. Ze wilde vanmorgen al gelijk de nieuwe hagelslag proeven, maar het aangebroken pak K3-hagelslag moet eerst op. We moeten dus nog even geduld hebben voor het zover is.

We kregen bij het uitpakken van de doos een echt hagelslag gevoel. We zouden de hagelslag zo over ons hoofd kunnen gieten. Zoveel pakken hagelslag had ik niet eerder in huis. We zullen ervan genieten, meneer Venz. Ik hoop dat de lipjes dit keer niet losschieten.

2 gedachten over “Het hagelt grote pakken Venz”

  1. Geluksvogels 😉 Daar zitten wij dan met de AH hagelslag met redelijk goede schenktuit. Die overigens door Maud zelf worden uitgezocht en geproeft terwijl we nog in de AH rondlopen. De speculaas hagelslag is overigens lekker, maar zo te zien hoeven jullie die voorlopig niet te kopen!

  2. Geluksvogel!!! Eergisteren is het lipje van mijn piet piraat hagelsslag kapot gegaan!! Ga er ook maar werk van maken dat ik nieuwe pakken krijg!!

Geef een reactie