Utrecht ligt plat en nu.nl is weer stil

En opnieuw blijft het heel stil op nu.nl over de grote vertragingen rond Utrecht Centraal. De stroomstoring is voorbij, schreef de nieuwssite om 11.15 uur. Dat de treinen pas om 16.00 uur goed rijden, zegt nu.nl niet. Ik ben begin meer en meer te twijfelen aan de nieuwssite. Het lijntje met prorail is in elk geval wel prima, daar zijn geen storingen op. Het staat wel een kritische houding in de weg.

Waar nu.nl wel vol van is? Het aangekondigde vertrek van Femke Halsema.

Update om 16.20 uur

En dan verschijnt daar het eerste bericht over het treinverkeer dat maar mondjesmaat rijdt: we mogen niet met de trein van NS. Of we moeten op tijd vertrekken. Verder geen woord over het inzetten van de winterdienstregeling, de website die niet bereikbaar is en alle andere ellende waar NS en prorail last van hebben. Maar misschien delen de directeuren van NS en Prorail op dit moment koffie, snert en lekkere broodjes uit aan verkleumde en gestrande reizigers.

Een gedachte over “Utrecht ligt plat en nu.nl is weer stil”

Geef een reactie