Tweets van 2010 is nieuws van 2010

Het eind van het jaar, het begin van de lijstjes, zoals het jaar 2010 in 10 tweets. Dutch Cowboys probeert nu een Nederlandse twitterlijst op te stellen. Als je goed kijkt naar de tweets volgens yearinreview.twitter.com dan lijkt dit verdacht veel op het jaaroverzicht zoals de NOS al jaren maakt. Zoek dus de tweets bij het nieuws van het afgelopen jaar. Ik heb al een beginnetje gemaakt met mijn eigen tweets:

  1. aardbeving Haïti
  2. aswolk Eyjafjallajökull IJsland
  3. val kabinet Balkenende IV
  4. kabinet Rutte treedt aan
  5. eindeloze reeks bezuinigingen aangekondigd
  6. olieramp BP
  7. paniek op de Dam bij dodenherdenking
  8. Nederland verliest van Spanje in finale WK
  9. strubbelingen door sneeuw bij NS
  10. overlijden Mulisch

Geef een reactie