Kerstplaatje

Typische kerstplaatjes die mij toegestuurd werden, een weggetje met bomen in de sneeuw

De kerstkaarten op de bus gedaan, met voorop een prachtige creatie van de kunstenaar hier in huis, een heus kerstplaatje. Ik ben nog nooit zo vroeg geweest, maar met de postdienst en haar stakende werknemers weet je nooit. Ik heb gelijk maar eens gekeken naar de opbrengst van binnengekomen kaarten. Volgens de berichten is het nog altijd heel populair een kerstkaart te versturen per post en ook hier in huis zijn er aardig wat binnengekomen.

Deze week kwamen op dezelfde dag 2 verschillende kaarten die wel erg op elkaar leken. De ene is een afbeelding van een winterlandschap, een besneeuwd weggetje met bomen, heel idyllisch. Het andere is vrijwel hetzelfde, maar dan een foto van de toegangsweg tot camping Westerholt. Zie je wel, ik heb altijd al gezegd dat we op een idyllisch plekje zitten…

Geef een reactie