Aankomst Sinterklaas bij Waterlandschool

Sinterklaas arriveert bij de Waterlandschool in Almere

Sinterklaas arriveerde vanmorgen op de Waterlandschool per vuilniswagen. De pakjes waren verdwenen en zijn door de pieten teruggevonden op de vuilnisbelt. Daarom kregen ze gelijk een lift van de vuilniswagen. Het zag er leuk uit en de kinderen waren opgelucht bij het zien van de goedheiligman.

Ik ben blij als het erop zit, hoorde ik sommige moeders vanmorgen al verzuchten. Maar iedereen glunderde bij het zien van Sinterklaas een kwartiertje later. Dit jaar had de ouderraad als aanvulling op het Sinterklaasjournaal een vuilniswagen geregeld die Sinterklaas bij de Waterlandschool bracht.

De vuilniswagen met Sinterklaas erin rijdt langs de school

Daarna snel de kou uit, waar binnen een feestelijk sinterklaasfeest op de kinderen wachtte.

Een gedachte over “Aankomst Sinterklaas bij Waterlandschool”

Geef een reactie