Doris bij Sinterklaas

Doris en Sint Nicolaas

Gisteren bezocht ik samen met Doris Sinterklaas in Den Haag. We mochten samen de reis afleggen die ik dagelijks afleg. We waren veel te vroeg, maar dat hinderde niet. Na het drinken van een lekkere kop chocomel en cappuccino was het dan eindelijk zover.

Doris luistert naar Sinterklaas in haar pietenpak

De personeelsvereniging had werkelijk een ongelooflijk mooi feest neergezet, waarbij ook improvisatietheater en knutselen op het programma stond. Het hoogtepunt was natuurlijk de ontmoeting met de Goedheiligman in de schatkamer. Daar vertelde Doris mooi over zichzelf.

Uiteraard ontbrak een applausje van de aanwezigen om het prachtige pietenpak dat ze droeg niet. Lof voor de maker van dit kleurrijke roze met rode pak; dat misschien wel mooier was dan de pakken die de echte pieten droegen.

Geef een reactie