Sporen na laten

Bij eetgelegenheid Tante Truus mag je geen sporen na laten op het toilet

Iemand kan zijn sporen verdienen, je kunt in iemands spoor treden en een spoor van vernieling achterlaten. Maar een spoor na laten op het toilet is uitermate hinderlijk. Wat voor spoor je niet moet na laten, vermeldt het briefje op het damestoilet van Tante Truus in Almere niet. Vermoedelijk zijn het de remsporen die het damestoilet van Tante Truus hebben opgeluisterd.

Ik kwam het vanmiddag tegen toen ik Doris begeleidde bij het handen wassen na het toiletbezoek. We hebben heerlijk geluncht bij eetgelegenheid Tante Truus in Almere. En als je er iets haalt, wil je er ook iets achterlaten. Een spoor na laten, zogezegd.

Voor mij heeft dit briefje zodanig zijn sporen verdiend, dat het een blogje waard is. Zeker ook de vriendelijke, doch zeer dringende ondertoon die uit dit briefje spreekt.

Geef een reactie