PVV grossiert in afschaffen en opdoeken

De PVV is grossier in beschreeuwen van nieuwe maatregelen die het kabinet zou moeten nemen. Hierbij roepen ze vooral over het afschaffen van dingen. Onder het mom van ‘linkse hobby’s’ moeten veel dingen het ontgelden. Een overzicht van de grootse praat van afgelopen week:

Dat het vooral geschreeuw is, bewijst de uitroep dat de politie automobilisten die 130 kilometer per uur rijden op de snelweg geen boete meer moeten krijgen. De minister van Veiligheid en Justitie besloot onlangs dat dit nog niet zou gebeuren. Van de kant van de PVV bleef het rustig. Er kwam ook geen reactie op het nieuws dat 130 kilometer per uur 15 doden per jaar kost. De fractie was te druk met het verzinnen van nieuwe uitroepen die de pers zouden halen.

Een gedachte over “PVV grossiert in afschaffen en opdoeken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *