De nieuwe brood en spelen: 130 km op snelweg

Geef het volk brood en spelen en dan krijg je daar je de macht voor terug. De PVV heeft de middelen gevonden om het mopperende volk tevreden te houden en een daad te stellen. Geef ze 130 kilometer per uur op de snelweg en het volk is tevreden. Het kabinet is nog niet geïnstalleerd of de PVV-ers komen naar buiten met hun overwinningen. Die 130 kilometer per uur bevredigt maar een klein deel van de natie. Net als de zorg voor de ouderen.

Hetzelfde geldt voor 130 op de snelweg. Zodra blijkt dat mensen rond die snelweg doodgaan door het fijnstof of er verongelukken kinderen door de hoge snelheden, dan is het land te klein. Had de overheid hier niet tegen kunnen optreden?

Nadenken is er niet bij, alleen het eigen gewin en daarmee verschillen ze in weinig van de zakkenvullers tegen wie ze ten strijde trekken.

Geef een reactie