Zonsondergang bij het Weerwater

Speciaal vanavond voor de zonsondergang naar het Weerwater gefietst. In eerste instantie leek het een beetje vruchteloos te worden. De bewolking gaf weinig krimp om de rode gloed te laten overheersen. Elke avond is de zonsondergang weer anders.

Toch trok de zon heel mooi weg en liet een mooie gloed na. Mooi genoeg om er hier iets mee te doen. Daarnaast maakte ik gelijk van de gelegenheid gebruik iets te laten zien van de hoogbouw aan het Weerwater. Fraaie weerspiegelingen in het water. De wolken keren terug in het water en er ontstaat een heus spel tussen licht en donker.

Wat daarnaast bijzonder sterk tot uitdrukking kwam, was de weerspiegeling van de zonsondergang in de wolken wat verderop. Alsof de zon zich nog niet gewonnen wilde geven en aan de andere kant nog even wilde zwaaien.

Geef een reactie