Windvaantje van de Ridderzaal is terug

Het vaantje dat in juni werd beschadigd is gerepareerd!

Het windvaantje op de linkertoren van de Ridderzaal is weer terug op het Binnenhof. Dat zag ik vanmorgen toen ik liep van station naar werk. Het vaantje is hard nodig om de politieke wind in Den Haag die momenteel alle kanten op waait, goed te kunnen duiden. Alsof hij ervan op de hoogte was, keerde het vaantje zich keurig tegen het zonlicht in.

Wie de politieke rekening moet betalen van al die windvlagen, durf ik niet te voorspellen. Weten doe ik het wel. Wat ik helemaal zeker weet is dat de rekening voor het maken van het windvaantje naar een meneer Ratelband gaat.

Daar kan geen vliegtuig meer roet in het eten gooien.

Een gedachte over “Windvaantje van de Ridderzaal is terug”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *