Watten, regen en andere nattigheid

Regenwolken beletten de zonsondergang boven Almere

Een hele dag regen was niet het enige dat mij thuis hield vandaag. Ik heb een zware verkoudheid te pakken. Vooral mijn hoofd voelt als een verzameling watten: vochtig en drukkend tegen mijn voorhoofd. Genoeg om je mening te vormen over alle Haagse tumult, maar te veel om je gedachten goed te kunnen formuleren.

De lucht biedt weinig soelaas. De avondzon verschuilt zich achter de wolken. Gelukkig regent de regen niet meer. Het water in de gracht staat aardig hoog. De eenden zitten in elkaar gedoken aan de waterkant. Ze wachten op beter tijden. Blijkbaar doen ze het wat rustiger aan met dit weer en gaan ze het eten verzamelen op een gunstiger moment.
Een goed voorbeeld om te volgen…

Een gedachte over “Watten, regen en andere nattigheid”

  1. Kun je Flickr niet inruilen voor Picasa? Voor zover mij bekend zijn die limieten veel ruimer: Maximumaantal webalbums: 10.000
    Maximumaantal foto's per webalbum: 1.000 (bron Picasa)
    Dat er iets "rammelt" viel mij al op bij Doing; het leek wel top die kop (je foto komt niet meer mee in de verwijzing naar je blog).
    En verder: beterschap, die luchten komen wel weer.

    Irma

Geef een reactie