Een beetje paars en goed nieuws voor wolkenliefhebbers

De lucht kleurde zelfs een beetje paars vanavond

Goed nieuws voor de wolkenliefhebber, vandaag vertelde Eenvandaag dat de wolken groter, dikker en voller worden in de komende jaren. De onstuimigheid, snelle wisseling van wolken is natuurlijk prachtig.

Overigens zag ik met enorm jaloerse blik naar het uitzicht van de Delftse ‘wolkenprofessor’ had vanuit zijn ivoren toren: een vergezicht op Rotterdam. Wat kan hij iedere dag een mooi natuurtafereel zien contrasteren met de Rotterdamse skyline. Een beeld waar elke wolkenliefhebber alleen al bij de gedachte van gaat watertanden.

Vanavond werden we niet gepest door dichte nevels, maar trok de lucht aan het einde zelfs een beetje paars weg. Heel mooi en ik was blij het beeld weer te mogen vastleggen.

Geef een reactie